Första hjälpen

Fakta om Första hjälpen och HLR

OM FÖRSTA HJÄLPEN

Jag har tagit fram den här hemsidan om första hjälpen för att bidra till att nå ut med information om de åtgärder som alla kan lära sig för att hjälpa personer som hamnar i nödsituationer.

Det krävs inte så mycket för att lära sig samtidigt som det kan betyda så väldigt mycket att den drabbade får snabb hjälp.

Förutom första hjälpen handlar även hemsidan om hjärt & lungräddning och hjärtstartare. Det beror på att det mest livshotande man kan råka ut för är hjärtstopp. Vid hjärtstopp är det väldigt viktigt att med snabba insatser. Då gäller det att de som är närheten vet hur de ska agera.

Hoppas du tar dig tid att gå igenom hemsidan och lär dig hur du ska hantera olika nödsituationer. Om du gör det och även får nytta av dina kunskaper kommer du att bli hjälte för den du hjälper.

 

Hjärt & Lungfonden

Hjärt & Lungfonden samlar in pengar genom bl.a. donationer och lämnar sedan pengarna vidare till de som arbetar med hjärt- och lungforskning. De arbetar även med att sprida kunskaper kring hjärt- och lungsjukdomar, forskning, behandlingar och mycket mer.

Besök gärna deras hemsida och ge en gåva!

Hjärt & Lungfonden